Uddannelse og Business karriere

 

Tommy Christensen har efter sine 10 år som professionel fodboldspiller i Danmark & udlandet, ikke ligget på den lade side, som det ses på Tommys cv op til dato, der har været gang i sagerne.

2 årig uddannelse som teknisk assistent inden for maskinlinjen på Århus tekniske skole

EFG basis år inden for maskin linjen Århus håndværker skole.

Efter tiden som professionel fodboldspiller gik Tommy Christensen 4 år i lære som håndværker indenfor kølebranchen.

Tommy Christensen scorede ikke kun guldmedalje for sit svendestykke, han blev også årets lærling i Danmark i en alder af 32 år. Tommy opnåede topkarakter for sit svendestykke på Den Danske Håndværkerskole.

Tommy Christensen er den første professionelle fodboldboldspiller, som har gennemført en faglig uddannelse efter fodboldkarrieren. I dag opfordres spillerne af bla DBU til sideløbende at tage en uddannelse.

Uddannelser:

– Årets kølemontør i Danmark 1993

– Aarhus Tekniske Skole EFG basis år indenfor maskinlinjen

– Aarhus Tekniske Skole (Teknisk assistent maskinlinjen)

– Hadsten Håndværkerskole (Guldmedalje for svendestykke)

– Salgsdirektør for Air-Consult siden 1994 – se www.friskvand.dk

– Certifikat uddannelse af fødevaredirektoratet til salg & ”handling” af isterninger

– ISO 9001 & ISO 22000

Udover sine uddannelser indenfor kølebranchen samt sin Certifikat uddannelse af fødevaredirektoratet til salg & ”handling” af isterninger har Tommy Christensen de sidste 3 år været igennem 2 stk. ISO certificeringer, med 9001 for Air-Consult Aps www.friskvand.dk  salg af Hoshizaki isterningmaskiner & salg af Cosmetal drikkevandskølere, hvor Tommy er salgsdirektør og partner med sin far John Christensen. Sønnen Marc Anton Christensen & brormand Lars Anton Christensen arbejder også i firmaet. Et særdeles stærkt og kompetent team mange års erfaring John 40 års jubilæum, Tommy Christensen snart 20 års jubilæum, samt ungdommen med Lars Anton & Marc Anton med power og drive.

 

Tommys anden certificering er ISO 22000 certificering for fødevare med Plusice Aps www.plusice.dk  for (isterningfabrikkerne) i Lynge & Ebeltoft, det er har været en utrolig lærerige proces og givet Tommy Christensen en helt særlig viden bagage & kompetence når det gælder en top hygiejnisk produktion af fødevare som isterninger er. Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i fødevarekæden. Krav om sikre produkter, som alle kan føle sig trygge ved. Det manglede da bare. Men for at det kan blive en selvfølge, kræver det styring, systematik og dokumentation. Med et certificeret ledelsessystem er din virksomhed godt på vej. Men det kræver også veluddannede medarbejdere, der har fokus på de kritiske områder omkring fødevaresikkerheden og denne ISO uddannelse har Tommy sammen med resten af familien og personalet i afdelingerne i Jylland & på Sjælland, lige været igennem og bestået med bravour!

Tommy Christensen & Anton Klanen er således med deres ISO 22000 godkendelse i Plus Ice ApS kommet i det fine selskab med sammenslutning af Europæiske isterningfabrikanter med ISO godkendelser EPIA er en brancheforening, der repræsenterer producenter og distributører af isterninger pakket i poser. www.europeice.com

 

 

 

 

 

 

Lead Auditor Bureau Veritas Certification Joan Rohde Pedersen overrækker ISO 22000 fødevare certifikatet til PlusIce Aps

Fra venstre: Tommy Christensen, Auditor Joan Rohde Pedersen & Lars Christensen & John Christensen PlusIce Aps.

Efter sin uddannelse indenfor kølebranchen, hvor Tommy modtog Guldmedalje for sit svendestykke, har Tommy har siden 1994, haft sin gang de danske hospitaler og undervist maskinmestrene & hygiejnesygeplejerskerne i brugen af indkøbte Hoshizaki isterningmaskiner fra sit firma www.friskvand.dk Tommy er således i dag den fortrukne leverandør til de Danske Hospitaler af hygiejniske drikkevandskølere & isterningmaskiner.

Se udpluk af de mange gode kundereferencer som Tommy Christensen har skabt de sidste 20 år med sine mange salgs besøg og seminarer for kunderne. *Air-Consult kunde referencer*

Kursus Center i Ebeltoft

Salgstræning, seminarer, praktisk undervisning i service & montage, bruger vejledning sker på Air-Consults eget kursus center i Ebeltoft www.egsmarkstrand.dk , hvor Bodil & John Christensen også bor til dagligt og eget kursus center i Ebeltoft www.egsmarkstrand.dk , hvor Bodil & John Christensen også bor til dagligt og hvor man bla også kan leje lokaler, og lejligheder af Bodil til bla. firma workshops, familie træf mm. Bodil kan træffes på tlf. 24 21 46 12 eller på e-mail [email protected]

Air-Consults hovedsæde ligger således i Ebeltoft, hvor der Showroom med firmaet produkter, kursus lokale, kantine, Lager, Kontorer samt produkt workshop til teknikkerne samt isterningfabrik med produktion af flotte isterninger, knustis, iskugler mm.
Tommy afholder hvert år seminarer i Ebeltoft for sine kunder med gennemgang af bla produkt nyheder, salgs koncepter, fejlfinding, reparationer mm.

Speciel hverdag

Der er aldrig en dag som er den samme, Tommy kan den ene dag opleves i ”salgsdresset” og næste dag med arbejdstøjet på, i gang med at producere isterninger, eller en undervisning for Hospitalets maskinmestre i arbejdstøjet. Det gælder for øvrigt hele familien som selv deltager hele vejen rundt, hvor der skal tages fat.

Hverdagen byder på mange spændende oplevelser med kunde besøg i det ganske land, undervisning af forhandlerne og kunderne, besøg hos udenlandske leverandører, messer i Danmark & udlandet og nu også med deltagelse i EPIA brancheforeningen i Europa der repræsenterer producenterne og distributører af isterninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy med i store byggeprojekter (leverandør af drikkevandskølere) www.friskvand.dk

Danmarks fortrukne leverandør af drikkevandskølere.

Air-Consult har med deres ISO 9001certificering. v/Tommy Christensen, gennem mange år, været de store virksomheders fortrukne leverandør af isterningmaskiner & drikkevandkølere koblet direkte til det gode danske ledningsvand. Udpluk af de sidste par store byggeprojketer, hvor Air-consult er blevet udvalgt som maskine levandør samt montage firma til den spændende byggesager.

  • Nye flottte kontor bygninger på Novo Nordisk i Bagsværd
  • Det nye flotte Industriens Hus på Rådhuspladsen
  • Lundbecks hovedsæde ny kantine i Valby
  • DSBs ny kantine i Tåstrup
  • Dong Energy hovedsæde Gentofte (stor kantine)
  • Tivoli´s restauranter

Tommys søn Marc Anton Christensen, uddannet Kølemontør, ude foran Industriens hus på Rådhuspladsen, hvor Marc monterede samtlige indbygnings drikkevandsmaskiner med flotte tappehaner i deres tekøkkener.

Beviser og Certificeringer

Fødevare Certifikat

Diplom for Autoriserede Kølefirmaers Branche.

Indstilling til Årets Lærling

 

Svendebrev

Årets kølelærling
– Guldmedalje i svendestykke.

 

Invitation til overrækkelse af Årets Lærling

 

Eksamensbevis Teknisk Assistent