Middag med gamle venner i aalborg!

Middag med gamle venner i går aftes i aalborg! Kris & Lisa Kristofferson (kris skrev ” hvorfor mig ” på de ” små hjørner ” album), og ann der ejer hotellet hvor vi boede sammen med olsen brødrene (står).
Tommy christensen & hans partner Annette (står).

 

Legendary Kris Kristofferson joining Danish singer/songwriter Søren Sebber and sings second harmony in an intimate version of his classic “For the good times ” ,Copenhagen 16.6.2017. Thank you Annette & Tommy Christensen for a Great party.

Stor aften Vinkælderen i Nyhavn:

endnu engang måtte jeg knibe mig selv i armen da en af mine old-time favorite singer/songwriters Kris Kristofferson til dette herlige private selskab arrangeret… af Tommy fik lyst til at joine mig i hans egen vidunderlige sang ” For the good times” og ikke for at synge hovedstemmen – næ for at synge anden-stemmen til mig …..et fantastisk intenst og fint øjeblik for en ydmyg musiker/sangskriver som mig selv… Tak igen Tommy og Annette for at jeg måtte være “musikalsk tovholder” ….det var stort at snart 81-årige Kris Kristofferson bød mig den ære….en sand gentleman og vi kan vel også godt bruge ordet “Legende” her….tak

Skulle det være forbigået nogle så havde jeg altså æren af at synge en duet med selveste Kris Kristofferson forleden…her er sangen jeg spillede for ham inden da (hans egen Help me make it through the night ) det var ikke uden æres frygt …og hold fest hvor er det en god sang..

https://www.facebook.com/sorensebber/videos/10155338928457649/