Netværk & referencer

Tommy Christensen har snart 20 års jubilæum med sin vinkælder i Nyhavn. www.vip-event.dk Mange gæster, venner, forretningsnetværk har gennem årerne nydt vinkælderens unikke stemning med sand på gulvet & masser af levende stearinlys, godt gemt under Københavns gader i Nyhavn.

Rufus Gifford

! Photo HASSE FERROLD US INDEPENDANCE DAY Rydhave 25 06 2015 11

Vi er meget glade for i Plusice at deltage til de spændende og hyggelige arrangementer hjemme hos den Amerikanske ambassadør Rufus Gifford som er et fantastisk menneske ‪#‎Tommychristensen

Michael Falch – Sanger

Jeg har haft uforglemmelige oplevelser i den magiske kælder hos VIP-Event i Nyhavn, altid i det samme stille sus af magi.” Jeg har gennem mange år med glæde deltaget i Tommys arrangementer
bla. ved firma messer og intime firma vip koncerter i den 100 år gamle vinkælder i Nyhavn.

Således hænger der flere flotte portrætter af Falchen i Nyhavn

Michael Falch & Malurt reunion, release party i vinkælderen I Nyhavn

Los Problemos og De skøre Tjenere.

 

 

 

 

 

 

Los Problemos, Tommy Christensen & Sir Cliff Richard hyggede sig gevaldigt til Tommys runde fødselsdag i Portugal.

 

 

 

 

 

 

Amin Jensen, Tommy Christensen & Jakob Haugaard har lavet flere spændende event sammen gennem årerne.

 

 

 

 

 

 

 

Maria Montell
Tommy Christensen sammen med sin familie Maria Montell som optrådte til Tommys runde fødselsdag.

Steen Tinning – Golf

 

 

 

 

 

 

 

“Jeg ser altid frem til at komme ned i kælderen. Når jeg går ned af trappen og kommer ind i kælderen er det som at vade ind i en anden verden.” vh. Steen Tinning

Poul Krebs – Sanger

 

 

 

 

 

 

 

Her findes muligheden for at man en gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb “selskabslokaler”

Jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie.

 Lasse og Mathilde – Sanger Duo

 

 

 

 

 

 

Et anbefalelsesværdigt sted til ethvert intimt arrangement for firmaers præsentation af nye tiltag, pressemøder, CD-udgivelser mm.

Eran DD – sanger

 

 

 

 

 

Wauv, en hemmelig skat midt i hjertet af København. Det troede jeg godt nok ikke fandtes, bare lige sådan.

Amin Jensen – Komiker

 

 

 

 

 

Jeg har været med til mange fester gennem de sidste 7-8 år i kælderen, og man er altid sikker på en god aften!

Joachim Solberg – Tryllekunster

 

 

 

 

 

 

Joachim Solberg blev også malet direkte på vinkælderens vægge.

Har gennem alle 20 år underholdt med store klasse inden for tryllerier.

Sir-Cliff Richard & the Shadows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cliff nyder Vinkælderens placering i centrum af København, efter ”hans” koncert arrangementer i byen. Cliff Richard har gennem en årrække anvendt kælderen til råhygge og spisning efter sine koncerter.
Sidste gang havde vi også fornøjelsen af The Shadows & Brødrene Olsen, hvor der bla. blev sunget fødselsdagsang for Tommys far

Vores kunstmaler ven Jeppe Eisner hyggede sig med Cliff Richard. Jeppe har malet flere meget flotte malerier af Cliff Richard samt fra vingården i Portugal.   

Vinkælderen er for øvrigt fyldt med Sir Cliff Richards egne kvalitets vine fra Portugal www.vidanova.dk & www.winesvidanova.dk

Peter Gade – Badminton spiller

 

 

 

 

Vinkælderen er perfekt til det hele og hører man til de mennesker, der elsker en speciel og unik oplevelse, hvor intim hygge er i højsædet, så er oplevelsen helt speciel.

Peter Schmeichel – Fodboldspiller

 

 

 

 

 

Vi har tilbragt mange hyggelige timer i kælderen med vores venner og fodboldlandsholdet. Kælderen er helt unik og har så meget charme, at det ikke er til at beskrive – det skal opleves! I kælderen kan man altid være sig selv, hvilket vi sætter stor pris på. Der er altid kanon service, dejlig mad, råhygge og topunderholdning. VIP-Event har altid lagt et kæmpe stykke arbejde i at skabe de perfekte rammer for en god fest. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger!

Merethe Stagetorn – Forsvars advokat

 

 

 

 

 

 

Min fødselsdag i VIP-Events vinkælder blev en fantastisk succes! En ekstra feature var de flotte isskulpturer fra Plusice Aps og de mange levende lys både i gården og i vinkælderen.

Grev Mik Schack – Den chiliskarpe radiovært og kompromisløse tv-kok

 

 

 

 

 

 

Har ved flere lejligheder optrådt med sin kogekunst for vinkælderens venner & gæster.

Siw og Michael Laudrup – Fodbold

 

 

 

 

 

Vi har gennem mange år deltaget i VIP-Events arrangementer bla. i Nyhavn, som altid er en oplevelse værd, hvor hygge, god service og godt planlagte events, går op i en højere enhed. Til vores egne arrangementer har vi haft stor glæde af deres koncept med PlusIce og leverancer af flotte isskulpturer, Icebars isterninger, Slush ice maskiner og den unikke konge bowler med tøris
Vi kan varmt anbefale vinkælderen i Nyhavn samt VIP-Event som deres næste ”event maker” ICE PARTY produkterne gør en hver fest til noget specielt

Michael Laudrup har sine egne vinhylder i vinkælderen med sine spanske kvalitets vine MUGA
www.laudrupvin.dk

Kendis kokke (Venner af vinkælderen)

Henrik Boserup

Boserup underholder vinkælderens kunder i Nyhavn med sin unikke kogekunst


 

 

 

 

 

Henrik Boserup

 

 

 

 

 

 

Henrik Boserup & Tommy har været venner siden 1990 www.boserup.dk

Carsten Olsen – også kendt som ”Den Skaldede Kok” www.denskaldedekok.dk

 

 

 

 

Mik Schack (mad & øl smagning)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mik har ved flere lejligheder lavet mad ligesom TV programmet hjemmeservice, inde i Nyhavn www.mikschack.dk

Los Problemos og De skøre Tjenere.

 

 

 

 

 

 

Los Problemos, Tommy Christensen & Sir Cliff Richard hyggede sig gevaldigt til Tommys runde fødselsdag i Portugal.

Los Problemos. Entertainment. og De skøre Tjenere.

De skøre tjenere og Los Problemos er en af Danmarks mest erfarne og professionelle De skøre tjenere består af den franske overtjener Francois og hans tre håbløse elever Svend Arne, Jens Anker og Leif. Francois er fransk overtjener af den ypperste slags, der kæmper en håbløs kamp for at lære de tre lalleglade idioter i hans tjenerstab om almindelig takt og tone.

Los Problemos er sprudlende spansk musik serveret af en flok stolte herrer. Francois har en direkte linie til den spanske musikgruppe, så han hurtigt kan tilbyde selskabet topunderholdning som kompensation for den elendige betjening.

Los Problemos turnerer også uden tjenerne som opvarmning, hvor de leverer ca. 40 min. musikshow med fuld knald på. Dette kan evt. krydres med bandets helt egen lettere retarderede rodies.

Los problemos har flere gange underholdt gæsterne i Nyhavn

Jeg kan varmt anbefale Los Problemos og Sir Cliff Richard var totalt begejstret for drengene fra Danmark

Se klip på youtube

Kunst på væggene i vinkælderen i Nyhavn www.eisner.dk

Tommy Christensens maler ven gennem 27 år Jeppe Eisner har, malet nogle fantastiske portrætter i vinkælderen i Nyhavn af vores fodbold og kunstner venner. Kælderen v/www.tommychristensen.dk har gennem mange år lagt lokaler til hele vores netværks og kunders fester og arrangementer.

Nedenstående billeder er alle inde fra vinkælder i Nyhavn, hvor Tommy Christensen, Joachim Solberg (tryllekunstner) Kokken Henrik Boserup, og John Faxe Jensen er malet direkte på vinkælderen vægge, samt fodbold vennerne Brian Laudrup & Peter Schmeichel, sangeren Michael Falch, skuespilleren Mads Mikkelsen hænger på væggene med flotte malerier.

Jeppe Eisner er født den 1. februar 1952. Han er autodidakt 3. generations maler, og havde sin debut på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1969. Se mere om vores fantastiske maler ven Jeppe Eisner på www.eisner.dk

Brian Laudrup har gennem mange år været fast gæst i Tommys vinkælder i Nyhavn. Tommy & Brian startede www.showstars.dk sammen i år 2000. Her på rund tur i Glasgow Rangers i Skotland hos Brians tidligere fodbold kammerater

Aqua – Musikgruppe

fest i den gamle vinkælder i Nyhavn Marc Anton, Søren Rasted, Tommy, Lene Nystrøm, Rene Dif & Claus Norreen.

Mette Tornøe – Topdanmark

Livsforsikring A/S: Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra deltagerne om, at det var rigtig hyggeligt, dejlig mad og gode vine. Det var bare en SUPER oplevelse.

Torben Kølbæk – FC Midtjylland A/S

TAK for en stor indsats og et flot arrangement for alle vores FCM fans og vip sponsorer til pokal finalen i Parken. Vi har kun fået roser for optaktsarrangementet på Østerbro Stadion.

Henrik Boserup – Mester kok

Jeg har igennem de sidste mange år haft den fornøjelse Jeppe Eisner maler Boserup på vinkælderens vægge at lave mad ved forskellige arrangementer i den gamle vinkælder i Nyhavn, hvor alle kunderne har kunnet følge med i kogekunsten, som en lille event i sig selv. Det har altid været en fornøjelse at arbejde i Tommys fysiske og menneskelige rammer – der er inspirerende, rummelige og super hyggelige. Og så kan alt blive en succes…Viva la kælder!!

Jeppe Eisner maler Boserup på vinkælderens vægge

 

Jeppe Eisner – Maler

Tommy og Jeppe Eisner har været “idemakers” og kreatører på Showstars PR-materiale siden starten i år 2000 med bl.a. verdens største fodboldmaleri med Showstars single portrætterne, Showstars unikke logo, Showstars-vinen med den flotte Showstars-label og coveret til Showstars-sangen “Sommerens hjerte”. Her maler Jeppe Eisner “chefen” direkte på vinkælderens vægge i Nyhavn.

 

Joachim Solberg, Jørgen Olsen, Stig Kreutzfeldt, Peter Schmeichel, Niels Noller Olsen & Tommy På Wembley „speciel” inviteret til Cliffs koncert i London.

 

 

 

 

 

 

 

Brian Laudrup i vinkælderen i Nyhavn foran sit
portræt malet af vores maler ven Jeppe Eisner.

“Kære Tommy.

Tusinde tak for en meget dejlig aften i godt selskab med Dig og nogle dejlige mennesker. !!!!! – Tak Tommy !. Man er altid lidt forsigtig med, at indgå aftaler/ samarbejde/venskaber, når man har haft så mange mennesker omkring sig i mange mange år. Jørgen og jeg – er klar over, at du er en meget OK fyr – med et stort hjerte og en fin fornemmelse, så vi ses helt sikkert en anden gang.

De kærligste hilsner til dig – med ønsket om en rigtig god jul og et lykkebringende nytår !.

Vi ses i det nye år.
PS : Har ikke glemt dit ønske om en CD, med de gamle numre Jørgen og jeg har lavet i “gamle dage”.”

Kærlig Hilsen  Niels- Noller- Olsen — hilsen også fra Jørgen

Brødrene Olsen, Tommy Christensen & Hank Marvin fra the Shadows hyggede sig vinkælderen i Nyhavn

John Faxe Jensen & Annette

Skuespiller Ulrich Thomsen

Vores Statsminister Lars Løkke, Tommy & Peter Schmeichel

Tommy & Marc Christensen & Kasper & Peter Schmeichel

Vip concert med TIM Christensen  

Annette , Per Pallesen og Tommy

Tommy, Amin Jensen, Annette & DARIO

Tommy , Mads Mikkelsen & Annette

 

KRIS KRISTOFFERSON , Annette og Tommy

Tommy Lars Løkken , Annette og tomas Villum

KRIS KRISTOFFERSON, Lars Løkke, Maria Montell, Tomas Villum

POUL KREBS live med band

Søren Sebber & Kris Kristofferson – For the good times i vinkælderen

 

 

Annette , Lisa & Kris Kristofferson og vores kage dronning Marianne Stagetorn

Den Skaldede KOK Carsten Olsen & Noller Brd. Olsen  

  Kris Kristofferson, Peter Schmeichel, Laura, Annette og Tommy

Michael Falch foran Jeppe Eisner maleri

Joachim Solberg, Hank Marvin The Shadows, Cliff Richard.

Johannes Møllehave & Tommy

Michael Falch & Golfspiller Steen Tinning

 

 

 

 

Netværk Showstars

 

 

 

 

 

Tommy Christensen har siden Showstars debut i år 2000 været omdrejningspunkt med planlægning og afvikling af Showstars unikke total arrangementer i Danmark med et enestående underholdnings “setup” (Top fodbold
+ Top underholdning + Top musikkoncerter) til en dag/aften. Showstars holdet, Danmarks største fodboldlegender og en stribe af
Danmarks bedste entertainere fra showbizz, film og rockmusik. VIP-Event har ligeledes været arrangør og hoved koordinator for projektet med Showstars hit sangen ”Sommerens Hjerte” skrevet af Michael Falch.

 

 

 

 

 

 

 

“Kære Tommy. 
Tak for kampen, der begyndte med os to over en kasse øl i Vejle i 1988. Det har været vilde oplevelser – også vildt krævende.
Kh. Michael Falch”

Læs mere på
http://tommychristensen.dk/showstars/ og www.showstars.dk


Til ”ISMANDEN” Tommy Christensen Plusice

Jeg har altid ønsket mig en isskulptur, og den jeg fik lavet til mit Winther Wonderland Party, var bare så smuk og livagtig, og den passede perfekt ind i mit is og snetema som det visuelle samlings punkt.

Det bedste var, at den vagte stor jubel blandt mine gæster.

Jeg er lykkelig, og det er ikke sidste gang,  jeg skal have lavet en isskulptur.

 

Jeg anbefaler på det varmeste Tommy Christensen fra Plusice som jeres næste ice event leverandør, med isfigur, tøris, isblokke & isterninger/knustis

Best wishes/Mange hjertelige hilsner fra

Monique Spartalis

20160206_0075b-WM

12717553_10153883609675890_4407948957543744871_n 20160206_0197b-WM

Nyt flot album fra Maria Montell “Soy Maria” Plade release med album frosset i unik Plusice isblok lavet på vores fabrik i Lynge og hvor der også blev serveret et lækkert udvalg af Sir Cliff Richards vine rød, hvid og rose. Nok det bedste album vi hørt fra Maria’s side! Fantastisk mini koncert og release hos fest hos Nordsø Records. Og så i en rigtig plade produktion! Udover smukke og godt syngende Maria, blev vores Plusice is-gave det store blikfang i krystalklart is.

På billedet: Tommy, Tomas Villum & musiker Morten Remar (Back to Back) pop gruppen


På billedet: Tommy, Maria Montell & Annette

På billedet: Maria Montell & Annette

Fornemt besøg af det Danske VM fodboldlandshold til spisning i vores netværkskælder i Nyhavn

Vi havde i Plusice lavet en flot VM isskulptur & Marianne Stagetorn havde til lejligheden specialdesignet en populær La Glace kage til kaffen samt Kim Wagner stod for dejligt musik, med sin fede stemme. Held & Lykke i Rusland. Det blev en dejlig dag i Nyhavn. Vi ses til kampen i Moskva mod Frankrig. Donation af Annette & Tommy købt af Simon Kjær & doneret til Fodboldfonden til formålet “udsatte børn i Danmark” med Stine Schmeichel & Christine Kvist i front som stiftere af fonden. Også stor tak til Preben Andersen & Per Pallesen.

Juni i Danmark 2018

Et par dejlige dage hvor vi havde vores venner Gitte & Jeppe Eisner med på tour i det jyske med hyggeligt slots ophold på Sophiendal (tak Ann & Gorm) inviteret til middag af Lisa & Kris Kristofferson og band med efterfølgende rundvisning i deres flotte tour bus, samt koncert dagen efter med Kris K. & fantastiske Scott Joss, guitarist, mandolin spiller, sanger og fiddle player, en kæmpe stjerne på i amerikanske Country verden, Scott var med i bandet The Strangers dannet af Mer…le Haggard som var en af de største Country stjerner i USA nogensinde. Den dejlige koncert kulminerede så med den ære, at selveste Kris Kristofferson den amerikanske legende, dedikerede sangen “Loving Her Was Easier” til Annette & jeg fra scenen, tænk at vi skulle opleve denne gestus fra legenden. Det blev et par dejlige dage sammen bla. Tummas og “tøserne” fra Færøerne samt Spelt kongen Jan, dejlige Lisa & Kris K. Jeppe Eisner malede sidste gang vi var sammen med Tummas & Kris et flot maleri af legendens Country boots, som i dag hænger i Kris & Lisa hjem i US. Dejlige minder og mennesker kan man ikke få nok af!