Isterningfabrikken

ISO 22000 Certifikat til Plusice isterningfabrikkerne i Lynge & Ebeltoft

Samtlige produkter produceret på isfabrikkerne kan bestilles på www.plusice.dk

Is familien” bag Plusice Aps & Friskvands konceptet har bygget Danmarks første ISO 22000 fødevaregodkendte isterningfabrikker i Lynge & i Ebeltoft, som opfylder samtlige krav til fødevare produktion af isterninger & knust is.

Med certificeret kvalitetsstyring efter ISO 22000 efter HACCP -principperne sikre, at vi til enhver tid leverer dokumenteret kvalitets isterninger & knust is. Isterninger til anvendelse i levnedsmiddel og Cateringsbranchen  fremstilles i overensstemmelse med den gældende lovgivning om kvalitet og egenkontrol med Elite Smiley.       

 

Is familien Christensen (John, Lars, Marc & Tommy) som står bag de landsdækkende isterningfabrikker er et særdeles stærkt og kompetent team med mange års erfaring John Christensen 40 års jubilæum, Tommy Christensen snart 20 års jubilæum, samt ungdommen med “brormand” Lars Anton Christensen på salgssiden & vores tekniske mand, Tommys søn Marc Anton Christensen med ansvaret for maskineriet. Læs mere om the Plusice team

Martin & Marc Christensen har det daglige ansvar for produktionen i Lynge af ice produkterne. Tommy & Lars & John Christensen står for salg, marketing & administration

Marc & Tommy Christensen        Isskulptur Team fra Plusice
har opstillet Plusice bar

Læs artiklen om plusice fra Jyllandsposten den 2. januar 2013

Tommy i “Allerød Posten – Weekend Nyt”

Tommy i "Allerød Weekend Nyt"

Iceblock drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af
spiritus & drinks & shots

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber,
diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.


På Isfabrikken produceres mange spændende produkter udover isterninger & knust is, derfor udtrykket *ALT I IS

 

Nyheder

Kom Plusice tøris i dine drinks med ”Mistystix” til tøris pillerne og gør festen til et kæmpe hit!

Tøris pillerne kan bestilles i smarte 10 kgs termobokse og leveres direkte til døren sammen med de smarte Plusice  ”Mistystix”
Produkterne kan købes på ”Plusice shoppen”

 

Bestil isterninger & knust is på nettetPlusice Shoppen & få dem leveret direkte til døren i smarte termobokse. 25 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kg isterningeposer leveret i kasser

 

 

 

 

 

 

Nye smarte 10 kgs isterninger i poser

 

 

 

 

 

 

Smart Plusice udendørs Merchandiser /fryser til salg af isterninger på bla
Tank stationerne. OK Plus tank stationerne. Nærmeste forhandlere

 

 

 

 

 

 

 

Plusice har forhandlingen af de smarte frysere til salg af vores
Isterninger. Fryseren til indendørsbrug bla. til supermarkeder.

Eksempler på produkter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitetssikret isterninger til det danske marked

Kvalitetssikring – og dermed garanti for, at der ikke er bakterier eller anden forurening i de leverancer af isterninger, som Plusice sælger til det danske marked.

Begge Plusice isterningfabrikker er nogle af mest moderne & professionelle isterningfabrikker og er førende på det europæiske marked når det gælder hygiejne og sikker håndtering af fødevare og produktion af isterninger. De rette produktions faciliteter der kræves fra fødevaredirektoratet med vaskbare fliser på vægge & klinker på alle gulvene er overholdt. Alt på fabrikkerne overholder fødevarereglerne samt materialer der kommer i berøring med fødevare (isterninger)

Det gælder isterningposer, termobokse, isterningmaskinerne, mm. Alt bliver produceret uden berøring af menneske hænder og er fuld automatisk med dosering.             

På Plusice fabrikkerne er udarbejdet en meget nøje fabriksbeskrivelse som giver firmaet en meget høj hygiejnisk standard og troværdig samarbejdsparter med leverancer af isterninger & knust is til de danske forbrugere      

  • Hasard plan
  • Beskrivelse virksomhedens flow diagram        
  • Risiko analyser        
  • Egen kontrol af isterningerne
  • Beredskabsplan
  • Løbende vand & isterningprøver taget af akkrediteret laboratorium Eurofins Miljø.  Akkreditering medfører samtidig, at laboratoriet lever fuldt op til kravene i DS/EN ISO/IEC 9000
  • EU fødegodkendelser på maskinerne / CE erklæringer fra leverandører
  •   Smiley kontrol rapport 
  •  Overholdelse af reglerne om dybfrosne levnedsmidler pakket i 2 & 10 kgs isterningposer 
PlusIce er fødevaregodkendt af de danske myndigheder. Det betyder vi er meget fokuseret på hygiejnen af den fødevare vi levere. Det giver dig en tryghed, således du rolig kan bruge isterninger i dine drinks eller til andre ting. Se vores fødevaregodkendelse ved at trykke på ikonet. PlusIce er ISO 22000 godkendt. Det betyder vi kører efter et meget streng kvalitetskontrol med vores produkter. Således vi altid sikre det bedst mulige produkt. Se vores certifikat ved at trykke på ikonet.
ISO 22000 certificering for fødevare med Plusice Aps www.plusice.dk for (isterningfabrikkerne) i Lynge & Ebeltoft, det er har været en utrolig lærerige proces og givet Tommy Christensen en helt særlig viden bagage & kompetence når det gælder en top hygiejnisk produktion af fødevare som isterninger er. Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i fødevarekæden. Krav om sikre produkter, som alle kan føle sig trygge ved. Det manglede da bare. Men for at det kan blive en selvfølge, kræver det styring, systematik og dokumentation. Med et certificeret ledelsessystem er din virksomhed godt på vej. Men det kræver også veluddannede medarbejdere, der har fokus på de kritiske områder omkring fødevaresikkerheden og denne ISO uddannelse har Tommy sammen med resten af familien og personalet i afdelingerne i Jylland & på Sjælland, lige været igennem og bestået med bravour!

Adm. direktør i Air-Consult og Plusice, John Christensen,
glæder sig over at have bygget Danmarks første fødevaregodkendte
ISO 22000 isterningfabrik, sammen med resten af ”is drengene” i familien.
Her løftes den allerførste pose med de krystalklare isterninger af John.

Sammenslutningen af Europæiske isterningfabrikanter EPIA

Tommy Christensen & resten af Plusice familien er således med deres ISO 22000 godkendelse i Plus Ice ApS kommet i det fine selskab med sammenslutningen af Europæiske isterningfabrikanter med ISO godkendelser EPIA er en brancheforening, der repræsenterer producenter og distributører af isterninger pakket i poser. www.europeice.com

Kvalitetssikret is og vand til hospitalerne

Tommy Christensen har i 15 år haft sin gang på de danske hospitaler, hvor der er blevet solgt Hoshizaki isterningmaskiner som i dag er det fortrukne produkt på de danske hospitaler, når der skal vælgesdrikkevandsløsninger & isterningmaskiner. Med løbende innovative produkt tiltag har John & Tommy Christensen med deres firmaer været en kompetent samarbejdspartner og maskin leverandør. Vores firma er således medlem af Foreningen af sygehusmaskinmestre & Den Danske Klub for Centralsterilisering & Sygehushygiejne.  Air-Consult og Plusice – nu begge er topcertificerede efter alle kunstens regler.

Nyeste skud på den innovative front, Kontrolleret Isterninger i poser til hospitalet

Fordelen ved pose-løsningen er, at hospitalet selv slipper for indkøb af isterningmaskiner, ligesom der ikke skal afsættes store ressourcer til reparationer og service af isterningmaskinerne for at holde dem rene og sikre, at isterningerne ikke er fyldte med diverse bakterier, fra vandet eller via håndteringen.

Med denne løsning sikrer Plusice, at hospitalet altid får rene isterninger leveret i fødevaregodkendt emballage. Isterningerne kan leveres på palle til hospitalets frostrum.

Læs mere på vedlagt artikel fra Hospitalsbladet.  

 

Express leveringer af isterninger i København

Plusice har flere isterning biler kørende rundt i hele Danmark for at give vores isterning kunder en god og hurtig service.

Isterning typer som produceres på isterningfabrikkerne i Lynge & Ebeltoft

Iskugler, isterninger, knust is, is piller, brudis, tøris & halv måne isterninger.